Latest News

marți, 13 martie 2018

Shakira - Je l'aime à mourir (Videoclip 2011 live din Paris)


"Je l'aime à mourir" este un cover în spaniola si franceza dupa melodia cu acelasi nume a francezului Francis Cabrel, cantata in concertul propriu de cântareata columbiana Shakira. Ea a interpretat piesa în timpul concertelor ei în tarile vorbitoare de limba franceza in a doua parte a turneului european "The Sun Comes Out World", datând din 2011. Doua dintre aceste concerte, în Paris-Bercy, au fost filmate pentru DVD-ul oficial si Blu-ray . Cu putin timp inainte de lansarea DVD / Blu-ray, o versiune inregistrata in studio a piesei a scapat pe net si a fost apoi lansata oficial ca al doilea single de pe albumul live: Live from Paris. A fost foarte bine primita de critici si de toti fanii ei. Piesa are peste 27.000.000 de vizualizari pe canale diferite de pe YouTube începând cu luna iunie 2012. La începutul lunii decembrie, melodia a promovat o campanie Google Plus pentru Shakira.

Single-ul promotional a debutat pe locul 56 in topul Billboard Canadian Hot 100, devenind unul dintre cele mai mari debuturi ale cantaretei Shakira în acest top. A intrat, de asemenea, în Airplay Top 200 din Franta, unde a intrat si in  emisiunile moderate de la posturile de radio clasice. În Franta, piesa a debutat pe locul unu în topul single, vânzând 11.958 de descarcari, piesa fiind numarul 1 în Franta timp de sapte saptamâni.

Un videoclip oficial a fost lansat pe 22 decembrie 2011 pe YouTube si VEVO, filmarea facand parte din DVD-ul albumului live "Live from Paris". Acest videoclip era disponibil numai pentru Franta si Elvetia, dar la începutul anului 2012 videoclipul a devenit disponibil în întreaga lume.

Detalii single
Lansare: 29 Noiembrie 2011
Format: Digital download, CD single
Gen: Pop, French pop
Label: Live Nation, Epic Records
Compozitor: Francis Cabrel
Producator: Shakira


Toate melodiile de pe albumul "Live from Paris"
1. Pienso en Ti
2. Why Wait
3. Te Dejo Madrid
4. Si Te Vas
5. Whenever, Wherever
6. Inevitable
7. Nothing Else Matters/Despedida​
8. Gypsy
9. La Tortura
10. Ciega, Sordomuda
11. Underneath Your Clothes
12. Gordita
13. Sale el Sol
14. Las de la Intuición
15. Loca
16. She Wolf
17. Ojos Así
18. Antes de las Seis
19. Je L'Aime à Mourir
20. Hips Don't Lie
21. Waka Waka (This Time for Africa)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...