Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - Underneath Your Clothes (videoclip 2002)


"Underneath Your Clothes" este o melodie a cantaretei columbiene Shakira extrasa de pe al cincilea album de studio și debut în limba engleza, Laundry Service (2001). Puternica balada a fost cel de-al doilea single in limba engleza lansat dupa succesul cu "Whenever, Wherever". A fost lansata în februarie 2002. Melodia contine versuri compuse de Shakira și productie de Shakira și Lester Mendez. Liric, cantecul spune povestea iubirii neconditionate pe care o are o femeie pentru iubitul ei, cu versuri despre a fi demn de dragostea cuiva, de a fi o persoana buna și de a avea instincte materne.

Unii critici au felicitat cantecul pentru ca este un punct culminant al albumului. Cu toate acestea, altii au fost mai critici fata de compozitia piesei și de productia ei, care, potrivit lor, seamana cu "Eternal Flame" a trupei Bangles și "Penny Lane" a formatiei Beatles. Cantecul a devenit un succes in topuri, ajungand in topurile a șapte tari si ajungand, de asemenea, în top zece în mai multe tari, inclusiv în Statele Unite. La nivel global, single-ul s-a vandut in peste cinci milioane de copii, facandu-l unul dintre cele mai vandute single-uri ale tuturor timpurilor.

Videoclipul care a insotit piesa, a fost regizat de fotograful de moda Herb Ritts si descrie singuratatea Shakirei ca muzician mereu pe drumuri. Shakira a promovat piesa cu o serie de spectacole live în întreaga lume si a interpretat-o în turneele sale internationale, Tour of the Mongoose (2002-2003), Oral Fixation Tour (2006-2007) și The Sun Comes Out World Tour (2010-2011).


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Whenever, Wherever"
Lansat: 27 August 2001
"Objection (Tango)"
Lansat: Iulie 2002
"Te Dejo Madrid"
Lansat: August 2002
"Que Me Quedes Tú"
Lansat: Noiembrie 2002
"The One"
Lansat: Martie 2003
"Fool"
Lansat: 25 Mai 2003 (doar in Brazilia)
"Poem to a Horse"
Lansat: 13 Februarie 2004 (doar in Chile)
Detalii single

Lansare: Februarie 2002
Format: CD single, CD maxi, 12-inch single
Inregistrare: 2001
Lungime: 3:44
Label: Epic
Compozitori: Shakira, Lester Mendez
Producatori: Shakira, Lester Mendez


Toate melodiile de pe albumul "Laundry Service"
1. Objection (Tango)
2. Underneath Your Clothes
3. Whenever, Wherever
4. Rules​
5. The One
6. Ready for the Good Times
7. Fool
8. Te Dejo Madrid​
9. Poem to a Horse
10. Que Me Quedes Tú
11. Eyes Like Yours (Ojos Así)
12. Suerte (Whenever, Wherever)
13. Te Aviso, Te Anuncio (Tango)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...