Latest News

luni, 19 martie 2018

Totul despre Shakira - Wikipedia Shakira

In aceasta pagina gasiti raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveti in legatura cu cantareata Shakira. Vom raspunde la intrebari precum: Ce varsta sau cati ani are Shakira, cati copii are, cu cine este casatorita Shakira si altele.



Cand s-a nascut Shakira - in an s-a nascut?
Shakira s-a nascut pe 2 februarie 1977 si acum in 2021, are varsta de 44 de ani. În 2022 Shakira face 45 de ani pe 2 februarie.


Unde s-a nascut Shakira?
Shakira s-a nascut in Columbia, in orasul Barranquilla din departamentul Atlántico.


Unde locuieste Shakira
Cantareata locuieste in prezent in Barcelona, Spania alaturi de iubitul ei Gerard Piqué si cei doi baieti. A locuit in trecut si in Bonds Cay, Bahamas.


Cati ani are sau varsta Shakira?
În 2021, cântăreața Shakira are vârsta de 44 de ani. În 2020 are 45 de ani.


Ce inaltime are are Shakira? Ce greutate are Shakira?
Cantareata Shakira are o inaltime de 1,57 m sau 5 ft 2 in. Shakira cântărește 53 kg sau 117 lbs.


Cu cine este casatorita Shakira? Cine este soțul Shakirei?
Shakira nu este asatorita dar este impreuna din anul 2011 cu jucatorul spaniol de fotbal, Gerard Pique. In perioada de inceput a relatiei, Gerard Piqué juca la clubul de fotbal FC Barcelona, unde joaca si in prezent.



Câți copii are Shakira?
Shakira are in 2021, doi copii in varsta de 8 ani si 6 ani. În 2022 copii Shakirei fac vârste de 9 ani și respectiv 7 ani. Primul baiat se numeste Milan Piqué Mebarak si s-a nascut pe 22 ianuarie 2013, iar ce de-al doilea, se numeste Sasha Piqué Mebarak si s-a nascut pe 26 ianuarie 2015.


La ce vârstă a născut Shakira primul copil? Dar al doilea?
Shakira a născut primul ei copil la vârsta de 36 de ani. Al doilea copil l-a născut la vârsta de 38 de ani. Ambi copii sunt făcuți cu fotbalistul Gerard Piqué.


Ce avere are Shakira?
Shakira are o avere estimată la 220.000.000 de euro.


Ce gen de muzica canta Shakira?
De-a lungul carierei, Shakira a cantat muzica Pop, Latin pop, rock en español, dance, folk, urban.


La ce instrumente canta Shakira?
Pe langa voce, Shakira mai canta la chitară, muzicuță si tobe.


Câte albume are Shakira?
Cantareata Shakira a lansat pana in prezent 11 albume de studio si 4 albume live.



Care este ultimul album al Shakirei
Ultimul album lansat de Shakira se numeste "El Dorado", a fost lansat in mai 2017 si de pe el, cantareata a lansat ca single, melodiile "Trap", "Perro Fiel", "Me Enamoré" si "Chantaje".


Cate melodii are Shakira?
De la inceputul cariei si pana in 2018, cantareata Shakira are lansate peste 140 de melodii.


Care este ultimul videoclip al cantaretei Shakira?
Ultimul videoclip al Shakirei este realizat pentru melodia "Nada" lansata pe 3 noiembrie 2018.

Penultimul videoclip al Shakirei este realizat pentru melodia "Clandestino" cantata impreuna cu Maluma si lansata pe 8 iunie 2018.


Ultimele melodii ale cantaretei Shakira
Ultimele melodii ale cantaretei columbiene Shakira sunt lansate de pe albumul "El Dorado" si se numesc: "Trap", "Perro Fiel", "Me Enamoré", "Chantaje" si "La Bicicleta".



Cand a inceput sa cante Shakira?
Shakira a debutat in muzica in 1990, la varsta de 13 ani, cand a lansat primul ei album numit Magia. Pe albumul lansat la casa de inregistrari Sony Music Colombia, se regaseau cantece compuse de ea la varsta de 8 ani. Shakira a semnat cu Sony Music Colombia pentru 3 albume, Magia, Peligro si Pies Descalzos.


Ce relatii a avut Shakira?
In anul 2000, Shakira a inceput o relatie de lunga durata cu avocatul argentinian Antonio de la Rúa. Acesta este fiul cel mare al fostului președinte argentinian, Fernando de la Rúa (care a condus Argentina între 1999 și 2001). Dupa 11 ani impreuna, in 2010, cuplul a anuntat ca se despart pentru o perioada, perioada care s-a dovedit definitiva.

La filmarile pentru videoclipul melodiei "Waka Waka (This Time for Africa)" in 2010, Shakira il intalneste pe fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Piqué, cu care un an mai tarziu incepe o relatie si doi ani mai tarziu au impreuna un copil. Cei doi sunt impreuna si in prezent fara a fi casatoriti.


Divorteaza Shakira sau a divortat? Gerard Pique si Shakira s-au despartit? Shakira se desparte de Pique?
Shakira este casatorita cu Gerard Piqué din 2011 si nu a divortat si dupa spusele ei, nici nu are de gand s-o faca.


Cand a cantat Shakira in Romania?
Shakira a avut primul concert in Romania pe data de 17 iulie 2006 la Timisoara, pe stadionul de fotbal Dan Păltinișanu, unde a cantata in fata a aproximativ 25.000 de persoane. Acest concert a fost cuprins in turneul mondial de promovare a albumelor: Fijación Oral Vol. 1 și Oral Fixation Vol. 2. In timpul concertului, Shakira a schimbat 5 tinute si a interpretat printre altele si melodiile de succes: „Don't Bother”, „Hips Don't Lie” si „La Tortura”.

Pe 7 mai 2011, Shakira a revenit in Romania cu ocazia turneului de promovare a albumelor She Wolf și Sale el Sol si a sustinut un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti in fata a aproximativ 20.000 de persoane. Concertul a fost deschis de cantaretul roman Smiley și formația romana Bosquito.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...