Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  luni, 26 martie 2018

  Shakira câștigă categoria "Cel mai bun album latin pop latin" 2018

  Deși nu a participat la Premiile Grammy din acest an, care au avut loc pe 28 ianuarie 2018, Shakira tocmai a făcut istorie! Shakira a castigat cu albumul El Dorado categoria ""Cel mai bun album latin pop" la Premiile Grammy din 2018.


  Cântăreața de 41 de ani este oficial prima femeie artistă care câștigă de două ori în categoria "Cel mai bun album latin pop" de la premiile Grammy.

  Shakira a intrat pe Facebook să le mulțumească fanilor și a postat două mesaje video, în engleză și spaniolă.


  How to Share With Just Friends
  How to share with just friends.
  Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014


  "Wow, I just heard that we won the Best Latin Pop Album of the Year, and this is unbelievable. Thank you so much for your support with this album and to my entire career. I love you so much!"

  "Wow, am auzit că am câștigat "cel mai bun album latin pop al anului" și acest lucru este de necrezut. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat acestui album și întregii mele cariere", spune Shakira cu mândrie. "Vă iubesc foarte mult!"

  Shakira a mai câștigat această categorie în urmă cu 17 ani, pentru albumul MTV Unplugged.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post