Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - Ojos Asi (videoclip 1999)


"Ojos Asi" este o melodie a cantareei columbiene Shakira extrasa de pe al patrulea album de studio "Dónde Están los Ladrones?" (1998). A fost lansat pe 23 iulie 1999 de Sony Latin ca al cincilea single de pe album. Cantecul a fost scris de Shakira, Pablo Flores si Javier Garza, în timp ce productia a fost preluata de Emilio Estefan. Din punct de vedere muzical, "Ojos Así" încorporeaza elemente ale muzicii din Orientul Mijlociu si din alte parti ale lumii. O traducere în limba engleza intitulata "Eyes Like Yours" a fost inclusa pe al cincilea album de studio al Shakirei si primul în limba engleza "Laundry Service" (2001).

Piesa a ajuns pe locurile 9 si 22 în topurile americane Billboard Latin Song Pop si Latin Songs. A atins pozitia de varf a topului romanesc "Romanian Singles Chart" si a avut o performanta moderata în alte tari europene.

Videoclipul muzical pentru "Ojos Así" ne-o infatiseaza pe Shakira interpretand melodia pentru o multime de oameni. Videoclipul a castigat premiul International Viewer's Choice (Nord) la MTV Video Music Awards 2000 si în acelasi timp a fost nominalizat pentru acelasi premiu în categoria Sud. A fost nominalizat si pentru un premiu Latin Grammy Award la categoria Best Short Form Music Video.

În data de 24 aprilie 2012, a aparut o versiune alternativa a videoclipului in online care a fost incarcat de regizorul Mark Kohr, pe site-ul Vimeo.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Ciega, Sordomuda"
Lansat: 7 Septembrie 1998
""
Lansat: 2 Noiembrie 1998
"Inevitable"
Lansat: 18 Decembrie 1998
"No Creo"
Lansat: 7 Februarie 1999
"Moscas en la Casa"
Lansat: 10 Decembrie 1999
Detalii single

Lansare: 23 Iulie 1999
Format: CD single
Inregistrare: 1998(Miami, Florida)
Gen: Middle eastern, worldbeat
Lungime: 3:57
Label: Sony Latin
Compozitori: Shakira Mebarak, Pablo Flores, Javier Garza
Producator: Emilio Estefan


Toate melodiile de pe albumul "Dónde Están los Ladrones?"
1. Ciega, Sordomuda
2. Si Te Vas
3. Moscas en la Casa
4. No Creo
5. Inevitable
6. Octavo Día
7. Que Vuelvas
8.
9. Dónde Están los Ladrones?
10. Sombra de Ti
11. Ojos Así​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...