Latest News

miercuri, 14 martie 2018

Shakira ft. Rihanna - Can't Remember to Forget You (videoclip 2014)


"Can't Remember to Forget You" este o melodie înregistrata de cântareata columbiana Shakira pentru al patrulea album în limba engleza si al zecelea album de studio, numit Shakira. Melodia este cantata impreuna cu cântareata americana Rihanna. Shakira a început sa planifice muzica noua în 2011; munca a continuat si în 2012, moment în care a parasit label-ul anterior Epic Records si a semnat cu RCA Records. Cântecul a fost lansat ca primul single de promovare al albumului pe 13 ianuarie 2014 prin RCA Records si Sony Latin Iberia. O versiune solo în limba spaniola a piesei, intitulata "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte", a fost lansata pe 24 ianuarie 2014.

Piesa a fost co-scrisa de Shakira, Rihanna, John Hill, Tom "Kid Harpoon" Hull, Daniel Alexander si Erik Hassle, în timp ce productia a fost gestionata de Shakira, Hill si Hull. "Can't Remember to Forget You" este o piesa uptempo care imbina muzica reggae, rock si new wave pop. Liric, melodia se învârte în jurul uitarii unei persoane rele, chiar daca acea persoana este iubita. La lansare, melodia "Can't Remember to Forget You" a fost întâmpinata cu comentarii mixte de la critici; desi criticii au laudat influentele "ska", au considerat ca melodia in ansamblu nu a fost memorabila. Alti critici au remarcat asemanari între cântec si muzica trupei The Police si a cantaretului Bruno Mars.

Din punct de vedere comercial, melodia s-a descurcat bine, ajungand pana pe locul 11 în Regatul Unit; cântecul a atins, de asemenea, topul primelor zece din Spania, Franta, Germania si Elvetia. În Statele Unite, piesa a debutat in Billboard Hot 100 pe locul 28 iar mai târziu a urcat pana pe locul 15, devenind cea mai bine clasata piesa de debut a cantaretei Shakira. Videoclipul, care a fost filmat într-un conac din Los Angeles, a fost regizat de Joseph Kahn si a avut premiera si încarcarea pe YouTube, in data de 30 ianuarie 2014. Cântecul a fost interpretat live pentru prima data la iHeartRadio.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Empire"
Lansat: 22 Februarie 2014
"Dare (La La La)"
Lansat: 24 Aprilie 2014
Detalii single

Lansare: 13 Ianuarie 2014
Format: CD single, digital download
Inregistrare: 2013
Gen: Pop rock, reggae rock
Lungime: 3:26
Label: RCA, Sony Music Latin
Compozitori: Shakira, John Hill, Tom Hull, Daniel Alexander, Erik Hassle, Rihanna
Producatori: John Hill, Kid Harpoon, Shakira


Toate melodiile de pe albumul "Shakira"
1. Can't Remember to Forget You (ft. Rihanna)
2. Empire
3. You Don't Care About Me
4. Dare (La La La)​
5. Cut Me Deep" (ft Magic!)
6. 23
7. The One Thing
8. Medicine" (ft. Blake Shelton)​
9. Spotlight
10. Broken Record
11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
12. Loca por Ti​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...