Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  marți, 13 martie 2018

  Shakira - Je l'aime à mourir (Videoclip 2011 live din Paris)


  "Je l'aime à mourir" este un cover în spaniola si franceza dupa melodia cu acelasi nume a francezului Francis Cabrel, cantata in concertul propriu de cântareata columbiana Shakira. Ea a interpretat piesa în timpul concertelor ei în tarile vorbitoare de limba franceza in a doua parte a turneului european "The Sun Comes Out World", datând din 2011. Doua dintre aceste concerte, în Paris-Bercy, au fost filmate pentru DVD-ul oficial si Blu-ray . Cu putin timp inainte de lansarea DVD / Blu-ray, o versiune inregistrata in studio a piesei a scapat pe net si a fost apoi lansata oficial ca al doilea single de pe albumul live: Live from Paris. A fost foarte bine primita de critici si de toti fanii ei. Piesa are peste 27.000.000 de vizualizari pe canale diferite de pe YouTube începând cu luna iunie 2012. La începutul lunii decembrie, melodia a promovat o campanie Google Plus pentru Shakira.

  Single-ul promotional a debutat pe locul 56 in topul Billboard Canadian Hot 100, devenind unul dintre cele mai mari debuturi ale cantaretei Shakira în acest top. A intrat, de asemenea, în Airplay Top 200 din Franta, unde a intrat si in  emisiunile moderate de la posturile de radio clasice. În Franta, piesa a debutat pe locul unu în topul single, vânzând 11.958 de descarcari, piesa fiind numarul 1 în Franta timp de sapte saptamâni.

  Un videoclip oficial a fost lansat pe 22 decembrie 2011 pe YouTube si VEVO, filmarea facand parte din DVD-ul albumului live "Live from Paris". Acest videoclip era disponibil numai pentru Franta si Elvetia, dar la începutul anului 2012 videoclipul a devenit disponibil în întreaga lume.

  Detalii single
  Lansare: 29 Noiembrie 2011
  Format: Digital download, CD single
  Gen: Pop, French pop
  Label: Live Nation, Epic Records
  Compozitor: Francis Cabrel
  Producator: Shakira


  Toate melodiile de pe albumul "Live from Paris"
  1. Pienso en Ti
  2. Why Wait
  3. Te Dejo Madrid
  4. Si Te Vas
  5. Whenever, Wherever
  6. Inevitable
  7. Nothing Else Matters/Despedida​
  8. Gypsy
  9. La Tortura
  10. Ciega, Sordomuda
  11. Underneath Your Clothes
  12. Gordita
  13. Sale el Sol
  14. Las de la Intuición
  15. Loca
  16. She Wolf
  17. Ojos Así
  18. Antes de las Seis
  19. Je L'Aime à Mourir
  20. Hips Don't Lie
  21. Waka Waka (This Time for Africa)​

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post