Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  marți, 13 martie 2018

  ​Sale el Sol - Album Shakira 2010

  Sale el Sol este al nouălea album de studio al cântăreței și compozitoarei columbiance Shakira, lansat pe 19 octombrie 2010 de catre label-ul Epic Records. Albumul marchează o revenire muzicală la "rădăcini" ale cantaretei Shakira după înregistrarea albumului electropop She Wolf (2009). Cântăreața a împărțit albumul în trei "direcții": o parte romantică, o parte "rock-roll" și o parte "Latino tropicală". Ultimele doua "directii" experimenteaza muzica rock si respectiv merengue. Ca co-producător, Shakira a înrolat colaboratori precum Josh Abraham, El Cata, Gustavo Cerati, John Hill, Lester Mendez și Residente Calle 13.

  Cinci single-uri au fost lansate de pe albumul Sale el Sol. Single-ul "Loca" a ajuns la topurile din Italia, Spania și Elveția. Piesa care da titlu albumului, "Sale el Sol", a fost lansată ca al doilea single. Cel de-al treilea single "Rabiosa" a ajuns în top zece poziții în Austria, Belgia, Italia și Spania. "Antes de las Seis" a fost lansat ca al patrulea single iar "Addicted to You" a fost lansat ca al cincilea single. În Statele Unite, "Loca" a ajuns în fruntea topurilor Billboard Hot Latin Songs, Latin Pop Airplay și Tropical Songs. Shakira a inceput turneul "The Sun Comes Out World Tour" la sfârșitul anului 2010 pentru a promova albumul.

  La ceremonia de decernare a premiilor Latin Grammy Awards din anul 2011, Sale el Sol a câștigat premiul pentru "Best Female Pop Vocal Album". Un succes în întreaga Europă și America Latină, Sale el Sol a atins apogeul în topurile țărilor Belgia, Croația, Franța, Mexic, Portugalia și Spania. În Statele Unite, a debutat pe locul șapte in topul american Billboard 200 și pe locul 1 in topurile albumelor Top Latin Albums si Latin Pop Albums, realizând vânzări digitale puternice în regiune. Sale el Sol a obținut numeroase certificări de înregistrare în mai multe regiuni de pe glob, inclusiv certificări multi-platină în Spania și Elveția și certificări de diamante în Franța și Columbia.


  Detalii album

  Lansat: 19 Octombrie 2010
  Inregistrat: 2008–2010
  Gen: Latin pop, merengue, rock en Español, world
  Lungime : 46:04
  Limba: Spaniola, Engleza
  Label: Epic Sony Latin
  Producatori: Shakira, Josh Abraham, Lukas Burton, El Cata, John Hill, Lester Mendez, Luis Fernando Ochoa, René Pérez
  Lista melodii

  1. "Sale el Sol"  3:21
  2. "Loca" (featuring El Cata)  3:05
  3. "Antes de las Seis"  2:56
  4. "Gordita" (featuring Residente Calle 13) 3:26
  5. "Addicted to You" 2:28
  6. "Lo Que Más"  2:29
  7. "Mariposas" 3:47
  8. "Rabiosa" (featuring El Cata) 2:52
  9. "Devoción"  3:31
  10. "Islands"  2:45
  11. "Tu Boca"  3:27
  12. "Waka Waka (Esto es África)" (K-Mix)  3:07
  13. "Loca" (featuring Dizzee Rascal) 3:13
  14. "Rabiosa" (featuring Pitbull)  2:52
  15. "Waka Waka (This Time for Africa)" (K-Mix)  3:07

  Toate albumele cantaretei Shakira

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post