Latest News

marți, 13 martie 2018

Shakira - Addicted to You (videoclip 2012)


"Addicted to You" este un cantec înregistrat de cântareata columbiana Shakira pentru al noualea album de studio Sale el Sol (2010). Cântecul a fost lansat ca al cincilea si ultimul single de pe albumul lansat de Epic Records, pe 13 martie 2012. "Addicted to You" a fost scris de Shakira, El Cata, John Hill si Luis Fernando Ochoa si este una din piesele influentate de merengue de pe album. Cântecul are, de asemenea, influente mari din muzica reggaeton si descrie în mod liric dragostea cantaretei Shakira pentru un iubit. În ciuda unui titlu în limba engleza, majoritatea melodiei este cântata în limba spaniola.

La lansare, criticii au fost, în general, favorabili cu "Addicted to You" si au laudat "its uptempo beats". Cântecul a ajuns pe locul 1 in topul Monitor Latino din Mexic, unde a fost ulterior certificat cu platina de catre Asociatia mexicana a producatorilor de fonograf (AMPROFON). De asemenea, a mers bine si in topurile din tari precum Polonia, Spania si Franta. În Statele Unite, single-ul s-a descurcat bine in topurile latine, atingând locul 9 in topul Billboard Hot Latin Songs si locul trei în topurile Latin Pop Airplay si Tropical Songs.

Un videoclip muzical pentru "Addicted to You" a fost regizat de Anthony Mandler si o arata pe Shakira cântând melodia în diferite locatii, în timp ce îmbracamintea este mereu diferita. Videoclipul a atins peste 100 de milioane de vizionari pe site-ul YouTube si a primit distinctia "Vevo Certified" acordata de catre site-ul de muzica, Vevo.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Loca" ft. El Cata
Lansat: 10 Septembrie 2010
"Loca" ft. Dizzee Rascal
Lansat: 10 Septembrie 2010
""Sale el Sol"
Lansat: 4 Ianuarie 2011
"Rabiosa" ft. Pitbull
Lansat: 8 Aprilie 2011
"Rabiosa" ft. El Cata
Lansat: 8 Aprilie 2011
"Antes de las Seis"
Lansat: 21 Octombrie 2011
Detalii single

Lansare: 13 Martie 2012
Format: Digital download
Gen: Merengue
Lungime: 2:27
Label: Epic, Sony Music Latin
Compozitori: Shakira, El Cata, Luis Fernando Ochoa, John Hill
Producator: Shakira


Toate melodiile de pe albumul "Sale el Sol"
1. Sale el Sol
2. Loca (ft. El Cata)
3. Antes de las Seis
4. Gordita (ft Residente Calle 13)
5. Addicted to You
6. Lo Que Más
7. Mariposas
8. Rabiosa (ft El Cata)
9. Devoción
10. Islands​
11. Tu Boca
12. Waka Waka (Esto es África)
13. Loca (ft Dizzee Rascal)
14. Rabiosa (ft Pitbull)
15. Waka Waka (This Time for Africa)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...