Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  marți, 13 martie 2018

  ​Pies Descalzos - Album Shakira 1995

  Pies Descalzos este cel de-al treilea album de studio si debut la un label major al cantaretei columbience Shakira si a fost lansat pe 6 octombrie 1995 de Sony Music si Columbia Records. Muzica sa încorporeaza stiluri pop latine, experimentand în plus elemente pop rock. Încercand sa-si reînvie cariera dupa esecurile comerciale ale primelor doua albume de studio Magia si Peligro, ea si-a asumat o pozitie importanta în productia albumului. Ca producator executiv, Luis Fernando Ochoa a scris si a produs impreuna cu Shakira fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album.

  Pies Descalzos a primit în general recenzii favorabile din partea criticilor de muzica, care l-au complimentat ca pe un debut puternic. Din punct de vedere comercial, proiectul a devenit albumul revolutionar al Shakirei, cu care ea si-a stabilit notabilitatea în toata America Latina. A fost distinsa cu premiul "Diamond Prism" în tara ei natala, adjudecand un milion de exemplare vandute în tara. Albumul a atins, de asemenea, locul trei si cinci, în topurile americane US Billboard Latin Pop Albums si Latin Albums. Ulterior, a fost certificata cu platina de catre Asociatia Industriei de Inregistrari din America (RIAA). Pana in octombrie 2017, s-a vandut in 580.000 de exemplare în SUA, fiind cel de-al 23-lea cel mai bine vandut album in America.

  Șase single-uri au fost lansate de pe albumul Pies Descalzos, toate obtinand succesul comercial în Statele Unite. Primul single "Estoy Aquí" a ajuns pana pe locul 2 în topul Billboard Latin Songs si a fost promovat în premiera printr-un videoclip muzical. Urmatoarele single-uri "Donde Estas Corazon", "Pies Descalzos, Sueños Blancos", "Un Poco de Amor", "Antología" si "Se Quiere, Se Mata" au intrat in top 20. Albumul a fost promovat suplimentar prin Tour Pies Descalzos, care a vizitat America de Nord, America de Sud si Europa pe parcursul anilor 1996 si 1997. Albumul a fost reeditat sub numele de "Colección de Oro" în 2002.


  Detalii album

  Lansat: 6 Octombrie 1995
  Inregistrat: 1995
  Gen: Latin pop, pop rock
  Lungime: 41:06
  Limba: Spaniola
  Label: Sony Music Columbia
  Producator: Shakira si Luis Fernando Ochoa (exec.)
  Lista melodii

  1. "Estoy Aquí"  3:52
  2. "Antología"  4:14
  3. "Un Poco de Amor"  4:01
  4. "Quiero"  4:10
  5. "Te Necesito"  4:00
  6. "Vuelve"  3:53
  7. "Te Espero Sentada"  3:24
  8. "Pies Descalzos, Sueños Blancos"  3:25
  9. "Pienso en Ti"  2:25
  10. "¿Dónde Estás Corazón?"  3:51
  11. "Se Quiere, Se Mata"  3:38

  Toate albumele cantaretei Shakira

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post