Latest News

vineri, 22 octombrie 2021

Shakira - Don't Wait Up (Videoclip 2021)

„Don't Wait Up” este o melodie a cântăreței și compozitoarei Shakira care a fost lansată pe 16 iulie 2021 și este primul single de promovare al celui de-al doisprezecelea album de studio pe care Shalira îl va lansa anul viitor. Melodia „Don't Wait Up” este primul single cântat complet în limba engleză de cântăreța Shakira, de la „Try Everything” din 2016.



Shakira a anunțat în revista Vogue Mexic că un single însoțit de un videoclip va fi lansat în iulie 2021. Pe 12 iulie, Shakira și-a schimbat poza de profil pe rețelele de socializare, punând o poză cu o paletă de culori estivale, ce a dus la formarea hashtagului „Shakira is coming” pe Twitter. Pe 13 iulie, artista a distribuit un videoclip de 30 de secunde cu ceea ce ar putea fi numele și o parte a versurilor viitoarei sale melodii. Mai târziu, în aceeași zi, Shakira a dezvăluit coperta și titlul acesteia.

Videoclipul melodiei „Don't Wait Up” a fost lansat pe 16 iulie 2021. Regizat de Warren Fu, videoclipul a fost filmat pe insula spaniolă Tenerife în iunie 2021.

Videoclipul melodiei Don't Wait Up cântată de Shakira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...