Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - No (videoclip 2005)


"No" este un cantec înregistrat de cântareata columbiana Shakira pentru al saselea album de studio Fijación Oral, Vol. 1 (2005). A fost scris de Shakira si de solistul si muzicianul argentinian Gustavo Cerati, care a cântat la chitara si a oferit si backing vocals pentru piesa. "No" a fost lansat ca al doilea single de pe album pe 2 iulie 2005, de label-ul Epic Records. O balada pop ce analizeaza efortul unei femei de a încerca sa-i spuna iubitului ca nu mai vrea sa se implice într-o relatie toxica si ca separarea este cea mai buna solutie pentru amandoi.

"No" a primit recenzii pozitive de la criticii de muzica, fiind numita balada "tandra" de catre un reviewer de la Billboard. Din punct de vedere comercial, single-ul a obtinut un succes moderat, atingând locurile 11 si 2 în topurile americane US Hot Latin Songs si Latin Pop Songs. Un videoclip muzical pentru "No" a fost regizat de Jaume de Laiguana si o infatiseaza pe Shakira într-un santier naval dezafectat. Shakira a interpretat cântecul în mai multe ocazii, cum ar fi Madrid, care a candidat la Jocurile Olimpice de Vara din 2012 si la Los Premios MTV Latinoamérica 2006, precum si in lista de turnee pentru Oral Fixation Tour (2006-07).


​​Alte single-uri lansate de pe album

"La Tortura"
Lansat: 12 Aprilie 2005
"Día de Enero"
Lansat: 19 Ianuarie 2006
"Las de la Intuición"
Lansat: 14 Mai 2007
Detalii single

Lansare: 2 Iulie 2005
Format: CD single
Gen: Pop
Lungime: 4:45
Label: Epic
Compozitori: Shakira, Gustavo Cerati
Producatori: Shakira, Lester Mendez, Gustavo Cerati


Toate melodiile de pe albumul "Fijación Oral, Vol. 1"
1. En Tus Pupilas
2. La Pared
3. La Tortura (feat Alejandro Sanz)
4. Obtener un Sí​
5. Día Especial
6. Escondite Inglés
7. No (featuring Gustavo Cerati)
8. Las de la Intuición
9. Día de Enero
10. Lo Imprescindible
11. La Pared (Versión Acústica)
12. La Tortura (Shaketon Remix)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...