Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  marți, 13 martie 2018

  ​Shakira - She Wolf - Loba (videoclip 2009)


  "She Wolf" este o melodie a cântaretei si compozitoarei columbiene Shakira, preluata de pe al optulea album de studio numit tot She Wolf (2009). A fost lansat pe 10 iulie 2009 de Epic Records ca primul single de promovare al albumului. Cântecul a fost scris de Shakira, John Hill si Sam Endicott iar Shakira si Hill au fost, de asemenea, si producatorii piesei. O traducere în limba spaniola a piesei intitulata "Loba", care contine contributii lirice suplimentare de la Jorge Drexler, a fost de asemenea lansata pe 6 iulie. Din punct de vedere muzical, "She Wolf" este o piesa disco, hi-NRG si synthpop care descrie plictiseala Shakirei cauzata de partenerul ei nefericit si modul în care ea cauta pe altii care sa-i faca pe plac.

  La lansarea sa, "She Wolf" a fost întâmpinata cu o receptie favorabila din partea criticilor de muzica, multi dintre ei laudând-o pentru inventivitate. Comercial, "She Wolf" a avut rezultate bune in topuri. A intrat în top 10 in tari precum Canada, Germania, Italia, Spania si Regatul Unit. În Statele Unite, "She Wolf" a ajuns pe locul 11 si locul 1 in topurile US Billboard Hot 100 si Dance/Club Play Songs. Traducerea în limba spaniola "Loba" a ajuns numarul 1 in topurile Hot Latin Songs and Tropical Songs. "She Wolf" a fost certificata dublu platina în Spania si platina în Italia, Mexic si Statele Unite.

  Un videoclip muzical pentru piesa a fost regizat de Jake Nava si o prezinta pe Shakira dansând în diverse locatii, cum ar fi o pestera rosie si o cusca de aur. Receptia critica la adresa videoclipului a fost, de asemenea, pozitiva, dintre care multi au apreciat capacitatea de dans a Shakirei. Pentru promovare suplimentara, Shakira a interpretat piesa intr-o serie de spectacole si festivaluri de muzica. A fost, de asemenea, parte din setlistul pentru "The Sun Comes Out World Tour" în 2010.


  ​​Alte single-uri lansate de pe album

  "Did It Again"
  Lansat: 16 Octobrie 2009
  "Give It Up to Me"
  Lansat: 26 Octobrie 2009
  "Gypsy"
  Lansat: 26 Martie 2010
  Detalii single

  Lansare: 10 Iulie 2009 (She Wolf) 29 Iunie 2009 (Loba)
  Format: CD digital download
  Inregistrare: 2008
  Gen: Disco, Hi-NRG, synthpop
  Lungime: 3:10
  Label: Epic
  Compozitori: Shakira, John Hill, Sam Endicott si Jorge Drexler (doar la varianta in spaniola)
  Producatori: Shakira,  John Hill


  Toate melodiile de pe albumul "She Wolf"
  1. She Wolf
  2. Did It Again
  3. Long Time
  4. Why Wait​
  5. Good Stuff
  6. Men in This Town
  7. Gypsy
  8. Spy (ft. Wyclef Jean)​
  9. Mon Amour
  10. Lo Hecho Está Hecho
  11. Años Luz
  12. Loba​
  13. Give It Up to Me (ft. Lil Wayne)


  Shakira - Loba

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post