Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - She Wolf - Loba (videoclip 2009)


"She Wolf" este o melodie a cântaretei si compozitoarei columbiene Shakira, preluata de pe al optulea album de studio numit tot She Wolf (2009). A fost lansat pe 10 iulie 2009 de Epic Records ca primul single de promovare al albumului. Cântecul a fost scris de Shakira, John Hill si Sam Endicott iar Shakira si Hill au fost, de asemenea, si producatorii piesei. O traducere în limba spaniola a piesei intitulata "Loba", care contine contributii lirice suplimentare de la Jorge Drexler, a fost de asemenea lansata pe 6 iulie. Din punct de vedere muzical, "She Wolf" este o piesa disco, hi-NRG si synthpop care descrie plictiseala Shakirei cauzata de partenerul ei nefericit si modul în care ea cauta pe altii care sa-i faca pe plac.

La lansarea sa, "She Wolf" a fost întâmpinata cu o receptie favorabila din partea criticilor de muzica, multi dintre ei laudând-o pentru inventivitate. Comercial, "She Wolf" a avut rezultate bune in topuri. A intrat în top 10 in tari precum Canada, Germania, Italia, Spania si Regatul Unit. În Statele Unite, "She Wolf" a ajuns pe locul 11 si locul 1 in topurile US Billboard Hot 100 si Dance/Club Play Songs. Traducerea în limba spaniola "Loba" a ajuns numarul 1 in topurile Hot Latin Songs and Tropical Songs. "She Wolf" a fost certificata dublu platina în Spania si platina în Italia, Mexic si Statele Unite.

Un videoclip muzical pentru piesa a fost regizat de Jake Nava si o prezinta pe Shakira dansând în diverse locatii, cum ar fi o pestera rosie si o cusca de aur. Receptia critica la adresa videoclipului a fost, de asemenea, pozitiva, dintre care multi au apreciat capacitatea de dans a Shakirei. Pentru promovare suplimentara, Shakira a interpretat piesa intr-o serie de spectacole si festivaluri de muzica. A fost, de asemenea, parte din setlistul pentru "The Sun Comes Out World Tour" în 2010.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Did It Again"
Lansat: 16 Octobrie 2009
"Give It Up to Me"
Lansat: 26 Octobrie 2009
"Gypsy"
Lansat: 26 Martie 2010
Detalii single

Lansare: 10 Iulie 2009 (She Wolf) 29 Iunie 2009 (Loba)
Format: CD digital download
Inregistrare: 2008
Gen: Disco, Hi-NRG, synthpop
Lungime: 3:10
Label: Epic
Compozitori: Shakira, John Hill, Sam Endicott si Jorge Drexler (doar la varianta in spaniola)
Producatori: Shakira,  John Hill


Toate melodiile de pe albumul "She Wolf"
1. She Wolf
2. Did It Again
3. Long Time
4. Why Wait​
5. Good Stuff
6. Men in This Town
7. Gypsy
8. Spy (ft. Wyclef Jean)​
9. Mon Amour
10. Lo Hecho Está Hecho
11. Años Luz
12. Loba​
13. Give It Up to Me (ft. Lil Wayne)


Shakira - Loba

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...