Latest News

marți, 13 martie 2018

Shakira - Did it Again (videoclip 2009)



"Did It Again" este o melodie înregistrata de cântareata-compozitoare columbiana Shakira pentru al optulea album de studio, She Wolf (2009). A fost lansata pe 16 octombrie 2009, de Epic Records, ca al doilea single de pe album. Cântecul a fost scris si produs de Shakira, cu compozitie si productie suplimentara de la Pharrell Williams si The Neptunes. Exista o versiune alternativa cu vocea artistului american Kid Cudi, în timp ce versiunea în limba spaniola "Lo Hecho Está Hecho" cuprinde contributii lirice suplimentare ale muzicianului uruguayan Jorge Drexler. "Did It Again" este un cântec electropop cu elemente de samba. Liric, melodia detaliaza implicarea Shakirei în afacerea extramaritala a unui barbat, ceea ce duce la sentimentul ei de vinovatie în legatura cu aceasta.

La lansarea sa, "Did It Again" a fost bine primita de criticii muzicieni, multi dintre ei complimentand continutul sau liric. Din punct de vedere comercial, melodia a obtinut un succes moderat. A ajuns in top 20 in mai multe tari, inclusiv în Spania, unde a fost certificata cu aur si in Italia. În Statele Unite, single-ul "Did It Again" a ajuns pana pe locul 1 in topul american US Billboard Hot Dance Club Songs si Latin Pop Airplay, si pe locul 6 si 11 în topurile US Billboard Hot Latin Songs si Tropical Songs. Un videoclip muzical pentru melodia "Did It Again" a fost regizat de Sophie Muller si o arata pe Shakira luptand cu un barbat într-un dormitor. A generat un raspuns favorabil din partea criticilor si a fost complimentat pentru scenele sale de dans. Pentru o promovare suplimentara, Shakira a interpretat "Did It Again" intr-o serie de emisiuni de televiziune.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"She Wolf"
Lansat: 10 Iulie 2009
"Give It Up to Me"
Lansat: 26 Octobrie 2009
"Gypsy"
Lansat: 26 Martie 2010
Detalii single

Lansare: 16 Octombrie 2009
Format: CD single, digital download
Inregistrare: 2009
Gen: Electropop
Lungime: 3:12
Label: Epic
Compozitori: Shakira, Pharrell Williams
Producatori: Shakira, The Neptunes


Toate melodiile de pe albumul "She Wolf"
1. She Wolf
2. Did It Again
3. Long Time
4. Why Wait​
5. Good Stuff
6. Men in This Town
7. Gypsy
8. Spy (ft. Wyclef Jean)​
9. Mon Amour
10. Lo Hecho Está Hecho
11. Años Luz
12. Loba​
13. Give It Up to Me (ft. Lil Wayne)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...