Latest News

miercuri, 14 martie 2018

Shakira - Empire (videoclip 2014)


"Empire" este un cantec înregistrat de cântareata si compozitoarea columbiana Shakira pentru al zecelea album de studio, numit Shakira (2014). A fost scris de Steve Mac si Ina Wroldsen, în timp ce productia a fost gestionata de Mac si Shakira. Cântecul a fost lansat pe 22 februarie 2014 ca al doilea single de pe album. "Empire" este o balada rock-downtempo despre gasirea unei iubiri atât de puternice încât imperiul lor ar putea face "lumea sa se uneasca". Vocea cantaretei Shakira de pe melodie a fost comparata cu cea a lui Tori Amos, Jewel, Joni Mitchell si Alanis Morissette.

Dupa lansare, "Empire" a fost apreciata de criticii de muzica, care au apreciat-o pe cantareata pentru ca s-a intors la radacinile ei rock. Unii chiar au numit cantecul o balada superba si i-au laudat vocea. Melodia s-a clasat modest in topurile din tari precum Franta, Coreea de Sud si Spania. În Statele Unite, aceasta a ajuns pana pe locul 58 în topul Billboard Hot 100. Videoclipul muzical al cântecului a fost lansat pe 25 martie 2014 si o infatiseaza pe Shakira jucând rolul de mireasa fugara si nevatamata de foc, pe marginea muntelui Montserrat, lânga Barcelona. Shakira a cântat piesa în mai multe locuri, printre care The Voice (SUA si Marea Britanie), Billboard Music Awards, The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Premiile iHeartRadio Music si altele.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Can't Remember to Forget You"
Lansat: 13 Ianuarie 2014
"Dare (La La La)"
Lansat: 24 Aprilie 2014
Detalii single

Lansare: 22 Februarie 2014
Format: CD, digital download
Inregistrare: 2013
Gen: Rock
Lungime: 3:59
Label: RCA, Sony Latin Iberia
Compozitori: Steve Mac, Ina Wroldsen
Producatori: Steve Mac, Shakira


Toate melodiile de pe albumul "Shakira"
1. Can't Remember to Forget You (ft. Rihanna)
2. Empire
3. You Don't Care About Me
4. Dare (La La La)​
5. Cut Me Deep" (ft Magic!)
6. 23
7. The One Thing
8. Medicine" (ft. Blake Shelton)​
9. Spotlight
10. Broken Record
11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
12. Loca por Ti​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...