Latest News

miercuri, 14 martie 2018

​Shakira ft. Maluma - Chantaje (videoclip 2016)


"Chantaje" (in romana Santaj) este o melodie a cantaretei columbiene Shakira, cantata impreuna cu compatriotul ei, Maluma. Cantecul a fost lansat ca single pentru a promova al unsprezecelea album de studio al Shakirei, El Dorado (2017). A fost lansat oficial pe 28 octombrie 2016 de catre label-ul Ace Entertainment. Cantecul a fost scris si produs de Shakira, Maluma, Joel Antonio López Castro, Kevin Mauricio Jiménez Londoño si Bryan Snaider Lezcano Chaverra. Maluma si Shakira au mai colaborat anterior la remixul single-ului "La Bicicleta" al lui Carlos Vives si mai tarziu cand au lansat impreuna single-ul "Trap".

"Chantaje" este un cantec pop si reggaeton. Liric, cantecul a fost considerat o "batalie a sexelor", în care protagonistul masculin nu este sigur de situatia lui cu iubita sa, iar protagonista feminina nu clarifica exact lucrurile. Videoclipul pentru "Chantaje" a fost filmat la Barcelona, Spania, cu regizorul specializat in videoclipuri Jaume de Laiguana, colaboratorul de lunga durata al Shakirei. Din punct de vedere comercial, melodia a ajuns la topurile din Spania, Chile, Mexic si US Billboard Latin Songs, atingand în acelasi timp si top zece în Columbia, Argentina, Portugalia si Elvetia.

Cantecul a fost nominalizat la Record of the Year, Song of the Year si Best Urban Fusion Performance la cea de-a 18-a editie a premiilor Latin Grammy Awards.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Me Enamoré"
Lansat: 7 Aprilie 2017
"Perro Fiel"
Lansat: 15 Septembrie 2017
"Trap"
Lansat: 26 Ianuarie 2018
Detalii single

Lansat: 28 Octombrie 2016
Inregistrat: Septembrie 2016
Gen: Pop, reggaeton
Lungime: 3:16
Label: Ace Entertainment
Compozitori: Shakira, Juan Luis Londoño Arias, Joel Antonio López Castro, Kevin Mauricio Jiménez Londoño, Bryan Snaider Lezcano Chaverra
Producatori: Shakira, Maluma, Chan "El Genio" (Rude Boyz), Kevin Jiménez ADG


Toate melodiile de pe albumul "El Dorado"
1. Me Enamoré
2. Nada
3. Chantaje (ft. Maluma)
4. When a Woman
5. Amarillo​
6. Perro Fiel (ft. Nicky Jam)
7. Trap (ft. Maluma)
8. Comme Moi
9. Coconut Tree​
10. La Bicicleta (cu Carlos Vives)
11. Deja Vu (cu Prince Royce)
12. What We Said (ft. MAGIC!)
13. Toneladas​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...