Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  miercuri, 14 martie 2018

  ​Shakira & Carlos Vives - La Bicicleta (videoclip oficial 2016 HD)


  "La Bicicleta" este o melodie a cantaretilor columbieni Carlos Vives si Shakira. Melodia a fost inclusa pe al cincisprezecelea album a lui Carlos Vives denumit "Vives" si lansat in 2017 si este inclusa si pe al unsprezecelea album de studio al Shakirei, El Dorado (2017).

  Cantecul a fost scris de ambii cantareti si produs de Andrés Castro. Melodia "La Bicicleta" marcheaza prima colaborare a cantaretei Shakira cu un coleg de breasla columbian si s-a vrut sa fie reprezentativa pentru ambele stiluri muzicale ale cantaretilor din Columbia.

  Este un cantec cu un amestec de diverse elemente muzicale - vallenato, pop si cumbia, iar instrumental dispune de instrumente de suflare si acordeoane indigene columbiene. Liric, este un cantec nostalgic, care descrie plimbarea duo-ului cu bicicleta prin locurile copilariei. Criticii de muzica au analizat pozitiv piesa, laudand-o pentru capturarea si includerea diverselor elemente de muzica columbiana. Cantecul a castigat doua premii Latin Grammy Awards la categoriile Song of the Year si Record of the Year.

  Dupa lansare, single-ul a reusit sa ajunga in primele zece locuri in numeroase topuri Billboard Latin, printre care locul 2 in Hot Latin Songs si locul 1 in Latin Pop Airplay.

  Un videoclip pentru melodia "La Bicicleta" a fost filmat pe 19 mai 2016 în Barranquilla si Santa Marta sub îndrumarea regizorului Jaume de Laiguana. Clipul a avut premiera pe 8 iulie 2016 si ii are in prim plan pe Shakira si Carlos Vives care calatoresc cu bicicletele de-a lungul coastei Caraibelor din Columbia, vizitand orasele lor natale Santa Marta si Barranquilla si intrand cu localnicii în batalii de dans.

  La lansare, videoclipul a fost primit pozitiv de catre critici datorita naturii sale jucause si a reprezentarii exacte a culturii columbiene. Videoclipul a castigat categoria "Video of the Year" la premiile "Premio lo Nuestro" în 2017. O versiune remixata a piesei "La Bicicleta" cu versuri noi cantate de cantaretul columbian Maluma a fost încarcata online pe 19 august 2016.


  ​​Alte single-uri lansate de pe album

  "Chantaje"
  Lansat: 28 Octombrie 2016
  "Me Enamoré"
  Lansat: 7 Aprilie 2017
  "Perro Fiel"
  Lansat: 15 Septembrie 2017
  "Trap"
  Lansat: 26 Ianuarie 2018
  Detalii single

  Lansare: 27 Mai 2016
  Format: Descarcare digitala
  Inregistrare: 2016
  Gen: Vallenato, pop, reggaeton
  Lungime: 3:47
  Label: Sony Music Latin
  Compozitori: Shakira, Carlos Vives, Andrés Castro
  Producatori: Shakira, Carlos Vives, Andrés Castro, Luis Fernando Ochoa


  Toate melodiile de pe albumul "El Dorado"
  1. Me Enamoré
  2. Nada
  3. Chantaje (ft. Maluma)
  4. When a Woman
  5. Amarillo​
  6. Perro Fiel (ft. Nicky Jam)
  7. Trap (ft. Maluma)
  8. Comme Moi
  9. Coconut Tree​
  10. La Bicicleta (cu Carlos Vives)
  11. Deja Vu (cu Prince Royce)
  12. What We Said (ft. MAGIC!)
  13. Toneladas​

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post