Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  miercuri, 14 martie 2018

  Shakira - Dare La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown (videoclip 2014)


  "La La La (Brazil 2014)" este o melodie refacuta de Shakira dupa Dare (La La La), special pentru campionatul mondial de fotbal din Brazilia si este cantata impreuna cu cantaretul brazilian Carlinhos Brown.

  O versiune relucrata a piesei, intitulata "La La La (Brazil 2014)" a fost lansata pe 27 mai ca melodie tematica pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014. Aceasta a fost a doua oara când Shakira a cântat o melodie tematica pentru Cupa Mondiala de fotbal (prima fiind în 2010 - Waka Waka).
  Ea a cântat si melodia tematica a Cupei Mondiala din 2006, Hips Don't Lie/Bamboo (featuring Wyclef Jean), care a fost un remake al hitului sau de mare succes Hips Don't Lie.

  Cântecul a inclus versuri noi si a fost cantat impreuna cu muzicianul brazilian Carlinhos Brown. Versiunea a fost laudata de criticii muzicieni si s-a descurcat bine din punct de vedere comercial. Un videoclip muzical a fost regizat de Jaume de Laiguana, colaborator de lunga durata al cantaretei Shakira si a fost influentat de patrimoniul afro-brazilian si imagini tribale. Videoclipul a cuprins si imagini cu mai multi jucatori de fotbal, printre care Lionel Messi, Neymar, Cesc Fàbregas, Sergio Agüero, Radamel Falcao, James Rodríguez, Eric Abidal, iubitul cantaretei - Gerard Piqué si fiul lor Milano.


  ​​Alte single-uri lansate de pe album

  "Can't Remember to Forget You"
  Lansat: 13 Ianuarie 2014
  "Empire"
  Lansat: 22 Februarie 2014
  "Dare (La La La)"
  Lansat: 24 Aprilie 2014
  Detalii single

  Lansare: 27 Mai 2014
  Format: Digital download, CD single
  Inregistrare: 2013
  Gen: Dance-pop
  Lungime: 3:17
  Label: RCA
  Compozitori: Shakira, Jay Singh, Lukasz Gottwald, Mathieu Jomphe-Lepine, Max Martin, Henry Walter, Raelene Arreguin, John J. Conte, Jr.
  Producatori: Dr. Luke, Shakira, J2, Cirkut, Billboard


  Toate melodiile de pe albumul "Shakira"
  1. Can't Remember to Forget You (ft. Rihanna)
  2. Empire
  3. You Don't Care About Me
  4. Dare (La La La)​
  5. Cut Me Deep" (ft Magic!)
  6. 23
  7. The One Thing
  8. Medicine" (ft. Blake Shelton)​
  9. Spotlight
  10. Broken Record
  11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
  12. Loca por Ti​

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post