Latest News

miercuri, 14 martie 2018

Shakira - Dare La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown (videoclip 2014)


"La La La (Brazil 2014)" este o melodie refacuta de Shakira dupa Dare (La La La), special pentru campionatul mondial de fotbal din Brazilia si este cantata impreuna cu cantaretul brazilian Carlinhos Brown.

O versiune relucrata a piesei, intitulata "La La La (Brazil 2014)" a fost lansata pe 27 mai ca melodie tematica pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014. Aceasta a fost a doua oara când Shakira a cântat o melodie tematica pentru Cupa Mondiala de fotbal (prima fiind în 2010 - Waka Waka).
Ea a cântat si melodia tematica a Cupei Mondiala din 2006, Hips Don't Lie/Bamboo (featuring Wyclef Jean), care a fost un remake al hitului sau de mare succes Hips Don't Lie.

Cântecul a inclus versuri noi si a fost cantat impreuna cu muzicianul brazilian Carlinhos Brown. Versiunea a fost laudata de criticii muzicieni si s-a descurcat bine din punct de vedere comercial. Un videoclip muzical a fost regizat de Jaume de Laiguana, colaborator de lunga durata al cantaretei Shakira si a fost influentat de patrimoniul afro-brazilian si imagini tribale. Videoclipul a cuprins si imagini cu mai multi jucatori de fotbal, printre care Lionel Messi, Neymar, Cesc Fàbregas, Sergio Agüero, Radamel Falcao, James Rodríguez, Eric Abidal, iubitul cantaretei - Gerard Piqué si fiul lor Milano.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Can't Remember to Forget You"
Lansat: 13 Ianuarie 2014
"Empire"
Lansat: 22 Februarie 2014
"Dare (La La La)"
Lansat: 24 Aprilie 2014
Detalii single

Lansare: 27 Mai 2014
Format: Digital download, CD single
Inregistrare: 2013
Gen: Dance-pop
Lungime: 3:17
Label: RCA
Compozitori: Shakira, Jay Singh, Lukasz Gottwald, Mathieu Jomphe-Lepine, Max Martin, Henry Walter, Raelene Arreguin, John J. Conte, Jr.
Producatori: Dr. Luke, Shakira, J2, Cirkut, Billboard


Toate melodiile de pe albumul "Shakira"
1. Can't Remember to Forget You (ft. Rihanna)
2. Empire
3. You Don't Care About Me
4. Dare (La La La)​
5. Cut Me Deep" (ft Magic!)
6. 23
7. The One Thing
8. Medicine" (ft. Blake Shelton)​
9. Spotlight
10. Broken Record
11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
12. Loca por Ti​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

Recent Post