Latest News

miercuri, 14 martie 2018

​Shakira - Dare (La La La) (videoclip 2014)


"Dare (La La La)" este o melodie înregistrata de cântareata columbiana Shakira pentru al zecelea album de studio, numit Shakira (2014). Cântecul a fost lansat pentru prima data la un radio din Italia, pe 24 aprilie 2014, ca al treilea single de pe album, iar ulterior a fost lansat într-un pachet de remixuri în Statele Unite prin intermediul Records RCA. Melodia a fost scrisa de Shakira, Jay Singh (J2), Dr. Luke, Mathieu Jomphe-Lepine, Max Martin, Cirkut, Raelene Arreguin si John J. Conte, Jr., în timp ce productia a fost gestionata de J2, Dr. Luke, Shakira, Cirkut si Billboard. Melodia este un cântec uptempo, dance-pop construit pe tobe si cântece.

​Videoclipul o arata pe Shakira dansând "provocator", în timp ce poarta un sutien din piele neagra si o fusta maxi neagra. Videoclipul continua cu Shakira dansând pe partea superioara a unei cladiri si de asemenea, prezinta multimi de oameni petrecand pe strada cu teme de carnaval. Publicatia online Idolator a felicitat videoclipul spunând ca este "typical Shakira fashion" bazat pe "o locatie exotica, miscari bizare de dans si deja marca inregistrata - plimbari pe camp". Au laudat si scenele de carnaval care "se potrivesc" cu tema cantecului.

Shakira a refacut melodia pentru campionatul mondial de fotbal din Brazilia 2014, realizand si un videoclip nou special pentru World Cup 2014. Melodia refacuta se numeste "La La La (Brazil 2014)" si este realizata in colaborare cu muzicianul brazilian Carlinhos Brown.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Can't Remember to Forget You"
Lansat: 13 Ianuarie 2014
"Empire"
Lansat: 22 Februarie 2014
Detalii single

Lansare: 24 Aprilie 2014
Format: Digital download, CD single
Inregistrare: 2012
Gen: Dance-pop
Lungime: 3:06
Label: RCA
Compozitori: Shakira, Jay Singh, Lukasz Gottwald, Mathieu Jomphe-Lepine, Max Martin, Henry Walter, Raelene Arreguin, John J. Conte, Jr.
Producatori: Dr. Luke, Shakira, J2, Cirkut, Billboard


Toate melodiile de pe albumul "Shakira"
1. Can't Remember to Forget You (ft. Rihanna)
2. Empire
3. You Don't Care About Me
4. Dare (La La La)​
5. Cut Me Deep" (ft Magic!)
6. 23
7. The One Thing
8. Medicine" (ft. Blake Shelton)​
9. Spotlight
10. Broken Record
11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
12. Loca por Ti​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...