Latest News

joi, 21 octombrie 2021

Shakira - Me Gusta ft. Anuel AA (videoclip 2020)

„Me Gusta” (trad. „Îmi place”) este o melodie a cântăreței și compozitoarei Shakira și a rapperului puertorican Anuel AA. A fost lansată pe 13 ianuarie 2020, prin Ace Entertainment și distribuit de Sony Music Latin. „Me Gusta” preia sample-uri din melodia "Sweat (A La La La La Long)" a formației Inner Circle.



Shakira a venit în noiembrie 2019 la un interviu dat la televiziunea CBS cu un clip al piesei „Me Gusta” cântată într-un studio de înregistrări, iar pe 12 ianuarie 2020, a postat coperta single-ului și a anunțat data lansării melodiei pe Instagramul ei. Cântecul marchează primul single al Shakirei ca artist principal de la melodia „Nada” din 2018. „Me Gusta” a fost promovat pe panouri uriașe din Times Square. Pe 22 ianuarie 2020, Shakira a distribuit un videoclip „Making of” al cântecului pe rețelele sale de socializare. Pe 11 martie 2020, un filtru oficial „Me Gusta” pe Instagram a fost sponsorizat de Shakira.

Pe Spotify single-ul „Me Gusta” a doborât recordul pentru cel mai bun debut în primă săptămână al unei piese cântată de o cântărață spaniolă cu 9.290.165 de streamuri, depășind recordul deținut anterior de „Tusa”.

Melodia „Me Gusta” a debutat pe locul 20 întopul Hot Latin Songs de la Billboard și a urcat în top în săptămâna următoare ajungând pe locul 6. A devenit astfel cel de-al 30-lea hit al cântăreței Shakira care intră în top 10.

„Me Gusta” a debutat și în Top 10 al mai multor țări din America Latină, ajungând pe primul loc în Mexic și Ecuador și pe locul doi în Spania.

Single-ul „Me Gusta” a fost certificat cu două discuri de platină în Spania, platină și aur în Mexic și aur în Italia.

Un videoclip care conținea melodia și versurile a fost lansat pe 14 ianuarie 2020. Videoclipul oficial al melodiei „Me Gusta” a fost filmat la Miami în ianuarie 2020 și a fost regizat de Drew Kirsch. A avut premiera pe YouTube pe 6 martie 2020, într-un format de premieră live.

Videoclipul melodiei Me Gusta cântată de Shakira împreună cu Anuel AA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...