Latest News

marți, 8 ianuarie 2019

Shakira and Trevor Noah în mașină prin Barcelona

Știați că legenda pop Shakira adoră să asculte hituri rock 'n' roll în timp ce călătoreste prin oraș?

Acum stiți, datorită lui Trevor Noah. Cei doi au luat o masina pentru a inregistra un nou episod din Apple’s Carpool Karaoke: The Series, si după cum veți vedea in filmulețul de mai jos, Shakira si Trevor Noah sunt plini de surprize.


Pentru început, gazda Daily Show și cantareața celebrului cântec "Hips Don't Lie" nu se întâlnesc în LA sau New York, ci în Barcelona, avand in fundal toate locurile pitoresti din oraș și cu Trevor Noah la volan.

"Am devenit cântăreață de pop, dar am crescut ascultând muzica rock hard-core", explică Shakira înainte de a începe să cânte melodia "Zombie" a celor de la The Cranberries. Si după cum se dovedește in video, vocea cantăreței Shakira se potrivește de minune cu linia melodică mai întunecată a melodiei Zombie.

Noah, între timp, decide să scoată la iveală trupa Wu-Tang Clan, realizând un rap admirabil. "Răpuind Wu-Tang cu Shakira - acesta este unul dintre cele mai tari momente din viata mea si il voi pastra mereu in amintirile mele", spune el. "O săaștept un cec", insistă Shakira. Dar nu are noroc: "Noi nu plătim cecuri în Africa", Tu trimiți bani în Africa, noi nu trimitem bani in afară".

Shakira si Trevor Noah mai cantă împreună melodia Chantaje, Hips Don't Lie, Try Everything si bineînțeles "Waka Waka (This Time for Africa)" cu Trevor cântând in special partile in limba africană.

Filmarea se termina cu cei doi intr-o trasura atașată la o biciletă pe o plajă din Barcelona, cântând împreună melodia care a facut-o celebră pe Shakira in lumea intreaga, Whenever, Wherever.

Filmarea a fost difuzată pe Apple Music pe data de 19 septembrie 2017.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...