Latest News

joi, 21 octombrie 2021

Shakira și Black Eyed Peas - Girl like Me (videoclip 2020)

"Girl Like Me" (stilizat cu majuscule) este o melodie al formației americane Black Eyed Peas și a cântăreței și compozitoarei columbiene Shakira. Concepută inițial în 2008 și ulterior luată în considerare pentru cel de-al patrulea album de studio al lui will.i.am, melodia Girl Like Me a fost inclusă până la urmă pe cel de-al optulea album de studio al formației Black Eyed Peas, numit Translation și lansat în 2020.




Melodia fost lansată pe 4 decembrie 2020 împreună cu un videoclip regizat de Rich Lee. Piesa a fost scrisă de Black Eyed Peas, Shakira, Brendan Buckley, Johnny Goldstein, Albert Menendez și Tim Mitchell și a fost produsă de către will.i.am, Shakira și Johnny Goldstein. Din punct de vedere comercial, single-ul a ajuns în top zece din douăsprezece țări.

Melodia "Girl Like Me" a fost lăudată pentru natura sa „de imn”, iar vocea cântăreței Shakira a fost comparată cu cea folosită pe She Wolf, al optulea album de studio. Din punct de vedere comercial, single-ul a ajuns în top zece în douăsprezece țări.

Videoclipul pentru „Girl like Me” a fost filmat în septembrie 2020 și a fost lansat pe 4 decembrie 2020. Videoclipul a fost regizat de Rich Lee, care anterior a regizat videoclipul pentru „Imma Be Rocking That Body” (2010).  În timp ce vorbea cu Billboard despre videoclip, Shakira a spus: „Piesa are deja acea calitate vintage, așa că am vrut un videoclip care să aibă o atmosferă retro futuristă. De la început am gândit: Jane Fonda. Acele videoclipuri cu antrenamente de aerobic din anii '80 aveau o estetică foarte cool pe care am vrut să o import în acest videoclip.”

Videoclipul o prezintă pe Shakira pe un skateboard cu dansatori în spate care fac aerobic. De asemenea, include formația Black Eyed Peas cântând melodia „Girl like Me”. Aspectul cântăreței Shakira a fost comparat cu Wonder Woman. Coregrafia din videoclip a devenit virală pe TikTok, unde fanii au încercat să recreeze mișcările de dans ale Shakirei. În doar 5 zile, videoclipurile TikTok folosind coregrafia „Girl like Me” au acumulat 40 de milioane de vizualizări. Videoclipul a avut 23 de milioane de vizionări în primele trei zile, iar in ianuarie 2021, videoclipul a trecut de 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclipul melodiei Girl like Me cântată de Shakira împreună cu Black Eyed Peas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...