Latest News

'+r+""):(n=$(this).find("a").attr("href"),e+='
 • '+t+"
 • ";$(this).html(e);$("#LinkList110 ul").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()});$("#LinkList110 li").each(function(){var e=$(this);if(e.html().replace(/\s| /g,"").length==0)e.remove()})}); //]]>

  marți, 13 martie 2018

  Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (videoclip 2010)


  "Waka Waka (This Time for Africa)", numit" Waka Waka (Esto es África)", în limba spaniola, este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, cantata impreuna cu formatia sud-africana Freshlyground. A fost lansata pe 7 mai 2010 de Epic Records ca melodie oficiala a Cupei Mondiale FIFA din 2010, care a avut loc în Africa de Sud. Scrisa, compusa si produsa de Shakira si John Hill, "Waka Waka (This Time for Africa)" este o melodie pop, ale carei versuri încurajeaza oamenii sa-si atinga telurile ca un soldat pe un câmp de lupta. Cântecul a fost adaptat dupa piesa "Zangaléwa" din 1986 a formatiei Golden Sounds din Camerun. Cântecul a generat initial controverse dupa ce numerosi sudafricani si-au exprimat dezamagirea în decizia FIFA de a o selecta pe Shakira sa cânte melodia, argumentând ca ar fi trebuit sa i se atribuie unui artist nativ. Melodia a obtinut recenzii în general favorabile de la critici, primind laude pentru productia sa.

  "Waka Waka (This Time for Africa)" a ajuns in topurile din numeroase tari, printre care Austria, Belgia, Franta, Germania, Spania, Italia si Elvetia. În Statele Unite, cântecul a ajuns pe locul 38 în topul Billboard Hot 100 si a fost ulterior certificat cu platina de catre Asociatia Industriei de înregistrare din America (RIAA) pentru vânzarea a peste un milion de unitati în tara. Melodia a fost certificata multi-platina si în alte tari, printre care, certificare cu platina de noua ori în Suedia si certificare cu platina de sase ori în Spania. "Waka Waka (This Time for Africa)" s-a vândut in 10 milioane de unitati în întreaga lume, devenind unul dintre cele mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor.

  Videoclipul pentru "Waka Waka (This Time for Africa)" a fost regizat de Marcus Raboy si o arata pe Shakira si un grup de dansatori si copii care danseaza împreuna pe aceasta melodie. Videoclipul prezinta imagini cu diversi fotbalisti precum Cristiano Ronaldo si Lionel Messi. A devenit popular pe YouTube, primind 1,7 miliarde de vizualizari si începând cu ianuarie 2018, a devenind cel de-al douazeci si noualea cel mai vizionat videoclip al tuturor timpurilor de pe site-ul Youtube. Shakira a interpretat piesa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din 2010, pe 10 iunie, precum si la ceremonia de închidere din 11 iulie. A fost inclusa si în lista de turnee "The Sun Comes Out World Tour" (2010-11).

  Single Shakira featuring Freshlyground de pe albumul Listen Up! The Official 2010 FIFA World Cup Album
  Lansare: 7 Mai 2010
  Format: CD single, digital download
  Inregistrare: 2010
  Gen: Pop rock
  Lungime: 3:22
  Label: Epic
  Compozitori: John Hill, Golden Sounds, Shakira
  Producatori: John Hill, Shakira


  Singles fara album
  Beautiful Liar (cu Beyonce)​ Waka Waka (This Time for Africa) Try Everything


  Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Postare prezentată

  Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

  "Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...

  Recent Post