Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - Objection (Tango) (videoclip 2002)


"Objection (Tango)" este un cantec inregistrat de cantareata si compozitoarea columbiana Shakira pentru al cincilea album de studio si primul album in limba engleza "Laundry Service" (2001). A fost prima piesa pe care Shakira a scris-o în limba engleza dupa ce a fost încurajata de cântareata americana Gloria Estefan sa înregistreze materialul în limba respectiva. Cantareata a si produs piesa împreuna cu Lester Mendez. "Objection (Tango)" combina muzical elemente de pop rock si tango si contine instrumente precum bandoneón si chitara. Prin versurile piesei, Shakira îsi propune sa puna capat unui triunghi de dragoste din care face parte. Cântecul a fost lansat ca al treilea single de pe albumul "Laundry Service" aparut pe 6 iulie 2002. O versiune spaniola a piesei, intitulata "Te Aviso, Te Anuncio (Tango)" ("Te avertizez, iti spun"), a fost de asemenea înregistrata de cântareata.

Dupa lansare, "Objection (Tango)" a primit in general recenzii favorabile de la criticii din muzica, unii dintre acestia asemanandu-l cu muzica band-ului new wave american, The B-52. Din punct de vedere comercial, "Objection (Tango)" a fost un succes si a ajuns pana in primele zece locuri in topuri din diferite tari, cum ar fi Australia, Belgia, Italia, Olanda si Franta. Cântecul a fost ultimul single de pe album care a intrat in topurile din Marea Britanie si in Billboard Hot 100 din Statele Unite, ajungând pana pe locurile 17 si respectiv 55.

Un videoclip muzical facut pentru melodia "Objection (Tango)" a fost regizat de Dave Meyers si o arata pe Shakira luptand cu iubitul ei necredincios si cu amanta lui într-un club. Un segment al videoclipului este redat într-o forma animata. Ca o promovare suplimentara, Shakira a cantat o versiune inspirata de samba, la MTV Video Music Awards 2002. A fost inclusa si în lista de concerte a turneului Tour of the Mongoose, care a fost lansat pentru a promova albumul "Laundry Service". "Objection (Tango)" a fost de asemenea folosita intr-o reclama Pepsi cu Shakira in prim plan.


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Whenever, Wherever"
Lansat: 27 August 2001
"Underneath Your Clothes"
Lansat: Februarie 2002
"Objection (Tango)"
Lansat: Iulie 2002
"Te Dejo Madrid"
Lansat: August 2002
"Que Me Quedes Tú"
Lansat: Noiembrie 2002
"The One"
Lansat: Martie 2003
"Fool"
Lansat: 25 Mai 2003 (doar in Brazilia)
"Poem to a Horse"
Lansat: 13 Februarie 2004 (doar in Chile)
Detalii single

Lansare: 6 Iulie 2002
Format: CD single, maxi CD single, 12-inch single
Inregistrare: 2001
Gen: Pop rock, tango
Lungime: 3:42
Label: Epic
Compozitor: Shakira
Producatori: Shakira, Lester Mendez (co.)


Toate melodiile de pe albumul "Laundry Service"
1. Objection (Tango)
2. Underneath Your Clothes
3. Whenever, Wherever
4. Rules​
5. The One
6. Ready for the Good Times
7. Fool
8. Te Dejo Madrid​
9. Poem to a Horse
10. Que Me Quedes Tú
11. Eyes Like Yours (Ojos Así)
12. Suerte (Whenever, Wherever)
13. Te Aviso, Te Anuncio (Tango)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...