Latest News

marți, 13 martie 2018

​Shakira - Illegal ft. Carlos Santana (videoclip 2006)


"Illegal" este o melodie înregistrata de cântareata si compozitoarea columbiana Shakira pentru cel de-al saptelea album de studio, Oral Fixation, Vol. 2 (2005). A fost scris si produs de Shakira si Lester Mendez si il include pe chitaristul mexican Carlos Santana cantand parti din cantec la chiatara. Epic Records a lansat piesa ca al treilea si ultimul single al albumului, pe 6 noiembrie 2006, dupa lansarea single-ului de mare susses, "Hips Don't Lie". "Illegal" este o balada pop si country cu versuri triste fata de un iubit din trecut, cu o performanta subevaluata a Shakirei si un riff  de chitara electrica de la Santana. A primit recenzii mixte de la criticii de muzica, care au comparat-o cu muzica cantaretei Alanis Morissette mixata cu contributia lui Santana la chitara.

Cântecul a obtinut un succes moderat, intrand in topul din România si in topul US Dance Club Songs si atingand top 10 in tari precum Austria, Italia, Olanda, Ungaria si Elvetia. Videoclipul muzical pentru piesa, co-regizat de Jaume de Laiguana si Shakira, a avut premiera pe 16 noiembrie 2006 pe MTV's Total Request Live (TRL). Melodia "Illegal" a fost interpretata de cântareata în câteva ocazii, cum ar fi evenimentele MTV 5 Star (2005) si Good Morning America (2006).


​​Alte single-uri lansate de pe album

"Don't Bother"
Lansat: 11 Octobrie 2005
"Hips Don't Lie"
Lansat: 28 Februarie 2006
Detalii single

Lansare: 6 Noiembrie 2006
Format: CD single
Inregistrare: 2005
Gen: Pop, country
Lungime: 3:52
Label: Epic
Compozitori: Shakira, Lester Mendez
Producatori: Shakira, Lester Mendez, Jose "Gacho" Torres


Toate melodiile de pe albumul "Oral Fixation, Vol. 2"
1. How Do You Do
2. Don't Bother
3. Illegal (ft. Carlos Santana)
4. The Day and the Time (ft Gustavo Cerati)​
5. Animal City
6. Dreams for Plans
7. Hey You
8. Your Embrace​
9. Costume Makes the Clown
10. Something
11. Timor​
​12. Hips Don't Lie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...