Latest News

sâmbătă, 17 martie 2018

Poze Shakira 2017 la lansarea albumului El Dorado

Poze cu Shakira din 2017, in Barcelona de la lansarea albumului El Dorado. Poze 2017 cu Shakira de pe covorul rosu.

In 2017, Shakira a colorat orașul Barcelona, cu prezentarea noului său album, El Dorado. A fost un act intim sub forma unui mini concert sustinut la Convent dels Angels din Barcelona, unde Shakira a fost înconjurata de prieteni și de fani. Melendi, Estopa, Niña Pastori, Manel Fuentes, Judit Mascó, Marc Clotet și Carlos Sadness au fost unii dintre oaspeții serii care nu au ezitat să fredoneze hit-urile columbiencei.

În ciuda faptului că noul ei album "El Dorado" a fost prezentat oficial în mod privat în Miami, Shakira nu a vrut ca fanii si prietenii spanioli să rămână fără doza de muzică, așa că a organizat o petrecere în Barcelona, așa-numita a doua casă. Din pacate sotul ei Gerard Pique nu a fost prezent la eveniment, datorita programului de la echipa de fotbal FC Barcelona, cu care s-a aflat la Madrid.

În timpul mini concertului, Shakira a cântat patru melodii de pe ultimul și al unsprezecelea album al sau numit El Dorado, lăsând la sfarsit, bine-cunoscutul cantec "Me Enamore", ce dezvaluie detalii despre începutul relației cu sotul ei și este in acelasi timp, o declarație de iubire pentru el. Gerard Pique participa la creere si apare in videoclipul muzical al piesei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...