Latest News

miercuri, 11 iulie 2018

Shakira si Maluma - Clandestino (videoclip nou 2018)

"Clandestino" este o noua melodie cantata de cantareata columbiana Shakira in colaborare cu compatriotul ei, Maluma. Melodia a fost lansata pe 8 iunie 2018 si a fost compusa de Shakira impreuna cu Juan Luis Londoño Arias (Maluma) si Edgar Barrera. Tot ei s-au ocupat si de productie.



Melodia "Clandestino" este cea de-a treia colaborare dintre cei doi artisti, dupa "Chantaje" si "Trap". Cei doi au mai colaborat si la remixul melodiei "La Bicicleta" cantata de Shakira impreuna cu Carlos Vives.

Shakira si Maluma au compus melodia in aprilie 2018 in Barcelona, in timp ce Maluma era in oras pentru o sedinta foto impreuna cu cantareata, pentru Billboard.

Videoclipul muzical pentru melodia "Clandestino" a fost filmat de cei doi, pe 26 si 27 iunie pe o plaja din apropiere de Barcelona.

In America, cantecul "Clandestino" a debutat in topul "Hot Latin Songs" direct pe locul 17 si a fost vandut in peste 5.000 de copii in prima saptamana de la lansare. In Spania melodia a debutat pe locul 24 in topul Promusicae, in Italia pe locul 76 in topul FIMI, iar in Elvetia a intrat in topul Schweizer Hitparade direct pe locul 32.

Videoclipul melodiei "Clandestino" cantata de Shakira si Maluma


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...