Latest News

sâmbătă, 23 iunie 2018

Shakira - Clandestino (Audio) ft. Maluma

"Clandestino" este o melodie interpretata de cântăreața columbiană Shakira, în colaborare cu cântăretul columbian Maluma. Cantecul a fost lansat pentru a promova turneul său mondial "El Dorado World Tour".


Shakira și Maluma au facut din nou echipa pentru noul single "Clandestino", cântecul fiind a treia colaborare a duo-ului.

Duo-ul a colaborat anterior la doua piese prezente pe albumul "El Dorado" lansat de Shakira in 2017: "Chantaje" și "Trap". "Chantaje" a fost un mare succes internațional pentru ei, intrand in topul US Hot Latin Songs, precum și topurile pop din Spania, Brazilia și in multe alte țări din lume.
"Când mă întâlnesc cu un producător in studio, este ca o intalnire pe nevazute", a declarat Shakira pentru Billboard, despre parteneriatul său muzical fructuos cu Maluma. "Dar ceea ce am gasit [cu el] a fost chimie absolută. În momentul în care energia creativă a început să curgă, nu s-a oprit niciodată".

Shakira este în prezent în Europa, intr-un turneu de promovare a albumului "El Dorado" și va performa în întreaga America de Nord din august până în octombrie, înainte de a se îndrepta spre America de Sud cu turneul final.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...