Latest News

miercuri, 14 martie 2018

​Shakira - Try Everything (videoclip 2016)


"Try Everything" este un cantec înregistrat de cântareata columbiana Shakira pentru filmul de animatie Zootopia din 2016, si este scris de Sia Furler, Tor Hermansen si Mikkel Eriksen. În film, este prezentat ca un cântec înregistrat de o cantareata numita Gazelle (cu vocea Shakirei), si este auzit în timpul creditelor de la finalul filmului de desene animate. Melodia apare pe soundtrack-ul Zootopia si a fost lansata ca single în februarie 2016.

Piesa a debutat pe locul 63 in topul Billboard Hot 100, precum si pe locul 26 în topul Digital Songs, datorita celor 33.000 de descarcari digitale si trei milioane de stream-uri americane dupa lansarea videoclipului sau oficial. Cântecul a fost nominalizat in categoria Best Song Written For Visual Media la cea de-a 59-a editie a premiilor Grammy Awards.

Videoclipul muzical este alcatuit în mare parte din scene din filmul de animatie Zootopia, intercalate cu imagini ale cantaretei Shakira cântând într-un studio de înregistrare.

Detalii single
Lansare: 15 Februarie 2016
Format: Digital download
Gen: Pop, dance-pop
Label: Walt Disney
Compozitori: Sia Furler, Tor Hermansen, Mikkel Eriksen
Producator: Stargate


Singles fara album
Beautiful Liar (cu Beyonce)​ Waka Waka (This Time for Africa) Try Everything

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...