Latest News

duminică, 1 aprilie 2018

Shakira - Chantaje si Me Enamore ft. Chris Martin - live 2017

Trupa de rock alternativ Coldplay, a cantat la festivalul de la Hamburg (Live Global Citizen Festival Hamburg) din 2017. Chris Martin, solistul trupei a invitat-o pe scena pe Shakira si au interpretat impreuna 4 melodii - doua melodii ale cantaretei Shakira si doua ale trupei Coldplay.


Melodiile Shakirei cantate impreuna live de cei doi, sunt Chantaje si Me Enamore si le puteti asculta si vedea interpretarea live a lui Chris Martin si Shakira mai jos. Ambele melodii sunt incluse pe albumul "El Dorado" lansat in 2017 de Shakira.

Live Global Citizen Festival Hamburg a avut loc dupa samitul G20, despre care Shakira a spus:

"Trebuie să le spunem liderilor noștri care sunt chestiunile esențiale pentru noi, astfel încât să le poată face priorități. În acest weekend sunt aici la Hamburg - să spunem tuturor liderilor de la G20 că nu vrem nimic mai puțin decât FIECARE copil în școală, primind o educație de calitate care să îi pregătească pentru a fi următorul "Global Citizen" - și că nu ne vom mulțumii cu ceva mai puțin decât lucrul acesta."


Shakira - Chantaje ft. Chris Martin - live
Shakira - Me Enamore ft. Chris Martin - live


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Shakira - Trap ft. Maluma (videoclip 2018)

"Trap" este o melodie a cântaretei columbiene Shakira, lansata ca al patrulea single oficial de pe albumul El Dorado si al ...